dijous, 18 d’abril del 2013





PALAMÓS GASTRONÒMICA


La catifa :
                             

És un restaurant amb menjar molt variat, és molt conegut per el seu arròs amb boníssimes gambes, i un marisc exquisit.
Els cambrers tenen un tracte molt professional.
Només pots anar a menjar si reserves taula, a travès de telèfon o reservant taula allà.
El preu mitjà és d'uns 25 € per persona, els nens petits, uns 18€, ja que és un altre menú.






El pirata:


És un restaurant molt elegant amb vistes a la platja, tenen uns cambrers molt bons, Lolo i Amparo, porten 6 anys treballant allà.
Aquest restaurant té plats molt típics de la zona, l’única cosa dolenta que tenen es que el servei es una mica lent, però per l’altre és un tracte i un menjar molt bo.
Si reserves taula per l’hotel MARINA PARC tens un 10% de descompte en el menjar.
El restaurant Pirata es una mica més car, val 29 € per persona, ja que el seu menjar és molt de qualitat, el preu mitja per nens és de 23 €. 





La gamba:


És un restaurant que només es pot sopar, no està obert per el dia, només per la nit, per poder menjar o tens que reservar.
És una cuina Mediterrània.
És un restaurant amb un menjar exquisit, amb una terrassa i unes vistes espectacular a la platja a traves del mur de Palamós.
El preu mitja per persona es 28 € i els dels nens 24€.
L’encarregat de la cuina es diu: Joan Cuadrat.
L’encarregat del menjador es diuen: Josep Antoni Cuadrat i Montserrat Sarrinat.






Ca l’Anselm :
És un restaurant on hi ha tapes i menús.
Avinguda de l’onze de setembre, 97, 17230, PALAMÓS, GIRONA.
En ca l’Anselm disposen d'aparcament, menú del dia, terrassa.
El seu menjar no és de molta qualitat, el menú del dia és de 12 €
El preu mitja per plats és de 19 €.





L’espordenya:

L’espordenya és un restaurant amb un menú entre setmana i uns plats variats el cap de setmana.
El preu mitja el cap de setmana es de 22,.00 €
El preu mitja entre setmana es de 7.00 €
Av. Onze de setembre, 97
17230 Palamós (GIRONA).





COCTEL DE GAMBES DE PALAMÓS

Ingredients :


Gel
Menta
Enciam
Pinya (opcional)
Palets de cranc                                                   
Gambes de Palamós
Salsa rosa (Ketchup i mayonesa)


Preparació:
En un got de coctel picarem el gel amb un rajolí de menta, anirem afegint els ingredients: enciam tallat, la pinya (opcional) a trossets, els palets de cranc i després trossejarem 6 gambes i dues les deixarem de decoració i finalment l’hi afegirem la salsa rosa. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada